Vrijwilliger bij Amsta
 

Jouw inzet is onmisbaar

Binnen Amsta zetten vrijwilligers zich dagelijks in om bewoners ondersteuning te bieden waardoor het leven extra kleur krijgt. Persoonlijke aandacht geeft voor veel bewoners zelfvertrouwen. Daarom verwelkomen we jou graag als vrijwilliger! Jij bent met jouw inzet GOUD waard!

Amsta verleent niet alleen zorg aan ouderen, revaliderende of somatische bewoners/mensen, ook werken we met verstandelijk gehandicapten of mensen met een psychiatrische beperking. Dit is Amsta Karaad.

Vindt u het leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor één van onze doelgroepen. Wilt u uw eigen talenten inzetten. Meld u dan nu aan via de paarse knop (aanmelden als vrijwilliger) en vul het formulier in. Samen kijken we welke ondersteuning wenselijk of nodig is voor de bewoners.

Vergeet niet uw telefoonnummer en emailadres op te geven. U wordt dan zo spoedig mogelijk door één van onze coördinatoren teruggebeld.

Aanmelden als vrijwilliger Door heel Amsterdam
U kunt zich op vele manieren inzetten als vrijwilliger. Op locaties in het centrum van Amsterdam, of juist aan de rand van de stad. Voor mensen met een verstandelijke beperking, een vorm van dementie of ouderen. Samen kijken we welke ondersteuning wenselijk of nodig is voor de bewoners en welke werkzaamheden bij u passen.

Vrijwilligersbeleid

Ga je als vrijwilliger bij Amsta aan de slag? Dan krijg je een vrijwilligersovereenkomst en een reiskostenvergoeding. Tijdens het vrijwilligerswerk ben je verzekerd tegen ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid. Na het intakegesprek ontvang je het vrijwilligersbeleid van Amsta. Daarin staat hoe vrijwilligerswerk bij Amsta is georganiseerd, waar je op kunt rekenen en wat wij van jou verwachten.

Op zoek naar een betaalde baan?

Werken in de zorg, midden in Amsterdam? Dan ben je bij Amsta aan het juiste adres. We hebben banen in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg op bijna 30 locaties in de stad. Uitgebreide ervaring is lang niet altijd nodig, we zoeken ook mensen die de zorg willen leren kennen.

Kijk op https://www.amsta.nl/werken-bij-amsta voor de mogelijkheden.